Wil jij graag meer bewegen en sporten
maar weet je niet hoe?

Project ME is een unieke Personal Training Studio gelegen op een privé terrein aan de fleerderesweg 2 in de Lutte, in een prachtige bosrijke omgeving tussen Oldenzaal en Losser. Met 1 op 1 trainingen, duo trainingen en 1 op 8 trainingen - onder begeleiding van een Personal Trainer - gaat project ME samen met jou voor een duurzaam resultaat en een blijvende fysieke verandering.

Resultaat voor het leven is waar het bij Project ME om draait. Daarom leren we je om te gaan met voeding, levensstijl en mentale weerbaarheid.

Bij Project ME sporten we voornamelijk in een rustige omgeving buiten, maar is er ook een private gym binnen, waar we met een kleine groep kunnen trainen. Ons belang is dat iedereen 100% aandacht krijgt, maar zich vooral op hun gemak voelt. Met als doel: aandacht voor jezelf en je eigen doelen!

VOEDINGSADVIES VAN EEN PERSONAL TRAINER EN VOEDINGSCOACH

PERSONAL TRAINING

Wil je afvallen, sterker of weer fitter zijn? Wil je graag in rust met een Personal Trainer werken aan jouw gezondheid en kun je wel een stok achter de deur gebruiken? Project ME zorgt voor het duurzame resultaat waar je naar op zoek bent.

...lees verder

In het traject waarbij het gaat om een 'lifestyle' verandering zul je zien dat anders leren denken een must is voor het behalen van dit duurzame resultaat. We leggen tijdens de intake realistische doelstelling vast, we maken een voedingsplan, meten en wegen. We staan te allen tijde klaar voor coaching en advies. En wederzijds mogen we 100% commitment van elkaar verwachten om deze doelen te gaan halen!

SMALL GROUP TRAINING

Train je liever in een kleine groep? Dan kun je met Small Group Training sporten in een kleine groep van 3 tot 10 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden.

DUO TRAINING

Train je liever samen met je partner, vriend/vriendin partner of kennis? En wil je zelf de tijd van je training in plannen? Dan is duo training een geschikte optie, hierdoor word personal training betaalbaar en ben je toch met je eigen persoonlijke doelen aan het werk!

1 op 1
Personal Training

Aantal personen
Coach + 1 persoon
Rittenkaart (p.p.)
1 per les of zonder rittenkaart
Lesdagen
Op aanvraag
Locatie(s)
De Lutte | Oldenzaal | Losser
Interesse?
Rittenkaart tarieven

10 op 1
Small Group Training

Aantal personen
Coach + min. 3 tot 10 personen
Rittenkaart (p.p.)
1 per les of zonder rittenkaart
Lesdagen
Woensdag 09.00 tot 10.00 uur
Woensdag 19.30 tot 20.30 uur
Donderdag 19.30 tot 20.30 uur
Zondag 09.30 tot 10.30 uur
Locatie(s)
De Lutte | Oldenzaal | Losser
Aanmelden voor een lesRittenkaart tarieven

2 op 1
Duo Training

Aantal personen
Coach + 2 personen
Rittenkaart (p.p.)
1 per les of zonder rittenkaart
Lesdagen
Op aanvraag
Locatie(s)
De Lutte | Oldenzaal | Losser
Interesse?
Rittenkaart tarieven
Review achterlaten