Over Beauty Shape

Persoonlijke 1 op 1 begeleiding en aandacht

Vanaf augustus 2010 zijn wij gestart als onafhankelijk Cambridge consulent en sindsdien hebben we veel mensen mogen begeleiden naar hun streefgewicht en een gezonder eetpatroon. Wij vinden het erg belangrijk dat alle clienten persoonlijke begeleiding en aandacht blijven krijgen.

Wat ons motiveert in ons werk is dat we het geweldig vinden om te zien hoe elke week mensen slanker, opgewekter, actiever en enthousiaster de deur bij ons naar buiten wandelen. Natuurlijk zijn er ook mensen die er moeite mee hebben, maar die proberen we opnieuw te motiveren. Ieder mens is verschillend en heeft een andere manier van begeleiding nodig, daarom proberen we ons zo goed mogelijk in te leven in een persoon. We weten zelf als geen ander hoe moeilijk het is om overgewicht te hebben. Want zelf hebben we die strijd ook moeten voeren. En dit willen we jou ook laten ervaren... We staan volledig achter het Cambridge Weight Plan, omdat het een eenvoudige, gezonde ;en effectieve manier is om gewicht te verliezen en te behouden. Dit is iets anders als 'het zoveelse dieet', dit is een levensstijl!

Jorieke Elferink

Vanaf mijn 14de was ik altijd al op dieet, ik was een echte jojo. Ik heb een heleboel geprobeerd, slankte af en kwam dan langzaam weer aan. Ik was er helemaal klaar mee. Veranderde mijn levensstijl, volgde een opleiding tot gewichtsconsulente en ging meer sporten en gezonder eten. Maar veel te langzaam ging mijn gewicht naar beneden.

Meer weten over Jorieke?

Dorien Gortemaker

Van jongs af aan heeft een schommelend gewicht deel uitgemaakt van mijn leven, ik heb verschillende methoden geprobeerd om af te slanken. Uiteindelijk ben ik bij Jorieke terecht gekomen. Zij heeft mij erg enthousiast gemaakt over het Cambridge Weight Plan, ik ben dan ook direct de dag er na gestart met het Cambridge programma.

Meer weten over Dorien?

Marieke Wiegink

Doordat ik zelf erg enthousiast ben over het Cambridge Weight Plan ben ik de opleiding gaan volgen en heb ik al mijn certificaten behaald in. Nu kan ik mensen gaan helpen met het probleem wat ik vroeger zelf ook had, afvallen en het moeilijkste is, op gewicht blijven.
Vanuit mijn ervaring in het opzetten van zorgboerderijen en mijn huidige werkzaamheden als begeleider mag je bij mij rekenen op een flinke dosis enthousiasme en humor.

Meer weten over Marieke?

Marieke Haarhuis

Met mijn ervaring met Cambridge en mijn achtergrond als gezinshulpverlener en vele trainingen op het gebied van  leefstijl, zal ik samen met jou aan de slag gaan. We gaan samen voor een duurzaam resultaat.

Door mijn brede ervaring kijk ik verder dan alleen de voeding en komen we samen tot een gezonde leefstijl en nog mooiere versie van jezelf.

Meer weten over Marieke?

 © BeautyShape 2015 - 2020