The 1:1 diet met Marieke

Marieke Wiegink


Hoi hoi, Ik ben Marieke Wiegink en ik ben al meerdere jaren The 1:1 Diet (voorheen Cambridge Weight Plan) consulent in Ootmarsum.

Ik woon samen en heb 2 kinderen. Ik hou van sociale contacten en gezelligheid

Doordat ik in mijn leven meerdere diëten heb gevolgd en telkens ook weer terug viel in mijn oude leef gewoonte, heb ik veel ervaring opgedaan met hoe het NIET moet.

Ik kwam bij The 1:1 Diet consulent zij liet me inzien dat The 1:1 Diet (toen dus nog Cambridge Weight Plan) een super goede manier is om af te vallen. Nu met kleine aanpassingen in mijn leefstijl blijf ik ook super mooi op gewicht.

Doordat ik zelf erg enthousiast ben over The 1:1 Diet, ben ik de opleiding gaan volgen en heb ik al mijn certificaten behaald in 2017. Ik ben nu mensen gaan helpen met het probleem wat ik vroeger zelf ook had, afvallen en het moeilijkste is, op gewicht blijven.

Vanuit mijn ervaring in het opzetten van zorgboerderijen en mijn huidige werkzaamheden als zelfstandige in de ambulante hulpverlening mag je bij mij rekenen op een flinke dosis enthousiasme en humor.

Door mijn levenservaring weet ik prima hoe ik mensen kan motiveren en coachen. Ik ben een doordachte bouwer en ik wil graag samen met jou bouwen aan een gezond gewicht en blijvend gewichtsbehoud.

Heb je voor jezelf de beslissing genomen dat je wilt afvallen en het overgewicht er ook af wilt houden? Dan help ik je graag om verantwoord af te vallen en aansluitend op gewicht te blijven.

Als ik het kan, kan jij het ook!!!

Hopelijk tot ziens!
Groetjes Marieke

 © BeautyShape 2015 - 2020
Review achterlaten