The 1:1 Diet met Marieke

Marieke Haarhuis


Welkom en wat leuk dat je me hebt gevonden! Ik stel me graag aan je voor: ik ben Marieke Haarhuis, consulent van The 1:1 Diet en ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen in Tilligte, een dorpje in de provincie Overijssel. Ik begeleid mensen met een dieetwens naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Zelf weet ik maar al te goed wat voor invloed overgewicht kan hebben op je dagelijkse leven. Gelukkig weet ik nu ook dat het mogelijk is om op een gezonde manier gewicht te verliezen en de juiste balans in je eetpatroon terug te vinden. Nadat ik succesvol was afgevallen met behulp van The 1:1 Diet, voel ik me veel fitter en heb ik meer zelfvertrouwen en ben ik bovendien mooi op gewicht gebleven. Dit gun ik jou natuurlijk ook!

Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding

Ik was zo enthousiast geworden over The 1:1 Diet, dat ik mijn eigen positieve ervaringen graag met anderen wilde delen. Daarom ben ik gestart als consulent en help ik mensen om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. Het gaat er niet om of je veel of weinig wilt afvallen, maar het belangrijkste is dat het gewicht bij je past en dat je je er goed bij voelt. En natuurlijk sta je er niet alleen voor; ik ben er voor je om je te helpen, te motiveren en ben jouw persoonlijke ‘stok achter de deur’ wanneer je het nodig hebt. Mede door mijn achtergrond als maatschappelijk werker en coach, kan ik je de juiste persoonlijke begeleiding bieden en je voorzien van tips en advies. Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw doel gaat bereiken!

Ben je er klaar voor om samen met mij de volgende stap te zetten naar een gezonde levensstijl? Bel, mail, of stuur een berichtje via WhatsApp of Facebook, dan maken we een afspraak.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

 © BeautyShape 2015 - 2020
Review achterlaten