The 1:1 Diet met Jorieke

Jorieke Elferink


Wat goed dat je de eerste stap hebt genomen om af te slanken!

Nu vraag je je natuurlijk af of ik als consulent bij je pas…

Ik zal me voorstellen, zodat jij zelf kunt bepalen of je contact met me opneemt, want als je er klaar voor bent om slanker te worden, dan ben je bij mij aan het goede adres!

Mijn naam is Jorieke Elferink. Ik ben sinds september 2010 onafhankelijk The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan) consulent. Ik woon in de Lutte samen met mijn man en 4 kids. Je zal het misschien niet geloven, maar ik heb flink wat overgewicht gehad en ben vele kledingmaten maten afgeslankt. Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar, dat ik in aanraking ben gekomen met The 1:1 Diet. Afslanken en op gewicht blijven is niet zo simpel, zoals vele mensen zeggen: ‘je moet gewoon gezond eten en voldoende sporten’. Ik weet dat er veel meer achter je overgewicht schuilt. Daarom heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, zoals bijv. gewichtsconsulente, therapeut, personal trainer etc. Want als er 1 grote emotionele eter was, dan was ik dit wel!

Door het gevecht met mezelf te overwinnen om mijn gewicht niet alleen af te kunnen slanken, maar vooral te kunnen beheersen, nu al meer dan 10 jaar, denk ik dat ik bij jou pas als consulent. Wie je ook bent en wat je verhaal ook is. Ik luister naar jou en jouw wensen. Ik vind het belangrijk om de weg naar je gewicht leefbaar te maken, iets minder zwart/wit. Het moet bij jou passen en jouw manier van leven… Daarom is dit programma echt maatwerk. Zodat jij niet alleen je doel bereikt, maar dit vooral ook vast kan houden.

Ik heb gevraagd aan mijn cliënten hoe ze mij zouden omschrijven als consulent en dit was hun reactie: Ik ben vertrouwd, meedenkend, duidelijk, oprecht, enthousiast en positief ingesteld. Kortom: een echte stok achter de deur!

Naast mijn consulentschap ben ik een echte ondernemer. Ik heb 3 praktijken in Oldenzaal, de Lutte en Ootmarsum en werk samen met een team van consulenten. Dus als blijkt dat ik uiteindelijk toch niet bij je pas, dan zeker 1 van mijn collega`s wel!

En mocht je je aan willen sluiten bij mijn groepstrainingen of cursussen dan ben je ook hier van harte welkom!

Hoe dan ook denk ik dat ik alle kennis en vaardigheden in huis heb om jou te begeleiden, nu is het aan jou om de volgende stap te zetten…

Heb jij er al zin in om een stuk slanker te zijn?

Dan hoop ik je snel te zien!

 © BeautyShape 2015 - 2020
Review achterlaten