The 1:1 Diet met Hans

Hans Visser


Welkom op mijn consulentenpagina! Je wilt dolgraag afvallen maar weet niet hoe? Stop met zoeken, want ik ga je helpen!

Mijn naam is Hans Visser en woon in Enschede. Mijn grote hobby is hardlopen en daarnaast hou ik van fietsen, stedentrips, bezoek ik regelmatig de sauna en heb ik graag een gezellige avond met vrienden. Kortom, een druk leven met veel gezelligheid en veel te veel ongezonde verleidingen zoals lekker eten en net een wijntje te veel. Mijn eetpatroon was meer vullen dan voeden, afgewisseld met tot mislukken gedoemde pogingen om af te vallen.

Het 1 op 1 Diet veranderde mijn leven:

Mijn overgewicht werd steeds erger en ik wilde heel graag van die overtollige kilo’s af. Mijn nichtje was succesvol afgevallen met behulp van The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan).en dat wilde ik ook! Het resultaat was gelijk zichtbaar en motiveerde mij enorm om door te gaan. Na mijn verhuizing vanuit Apeldoorn naar Enschede ben ik bij Beautyshape terechtgekomen en nooit meer weg gegaan.

Persoonlijke begeleiding:

Uit eigen ervaring weet ik dat de kracht van The 1:1 Diet zit in de persoonlijke begeleiding, want zonder die begeleiding had ik het nooit volgehouden, en was ik nooit zoveel gewicht kwijtgeraakt. De spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ van iemand die zelf ook het dieet heeft gevolgd, je steunt, motiveert en die je goede tips & adviezen geeft, heb ik als onmisbaar ervaren.

Door middel van mijn persoonlijke begeleiding help ik je niet alleen afvallen maar gaan we ook samen een nieuwe lifestyle ontdekken! Doordat we samen een gezond eetpatroon ontwikkelen, die bij jou past, gaat het je lukken je doel te bereiken. Misschien belangrijker nog, het gaat je lukken het resultaat vast te houden! Door de wekelijkse weegmomenten en 1 op 1 begeleiding, krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt!

Bootcamp:

Naast de 1 op 1 begeleiding ben ik ook één van de begeleiders van de bootcamplessen die we bij Beautyshape aanbieden. Wat is er mooier om af te vallen in combinatie met sport?! Misschien ben je hier nog niet gelijk aan toe, maar ik informeer je graag over de mogelijkheden!

In het kort:

Zoek je iemand die je begrijpt en naar je luistert, die je tijdens en na je dieet begeleidt, die ie je motiveert en adviseert, die zelf een ervaringsdeskundige is, die tips en trucs geeft om valkuilen te weerstaan, die voor je klaarstaat om je bij eventuele moeilijke momenten steunt én die zorgt dat we samen jouw streefgewicht gaan halen, meld je dan aan!

Maak direct een afspraak met Hans »

 © BeautyShape 2015 - 2020
Review achterlaten