The 1:1 Diet met Eveline

Eveline Arendsen


Mijn naam is Eveline Arendsen, 42 jaar en woon in Tilligte samen met mijn man en 2 kinderen. Door mijn positieve ervaring met The 1:1 Diet heb ik besloten naast mijn baan als apothekersassistente zelf consulent te worden.

Mijn hele leven lang ben ik wisselend bezig met mijn gewicht. Ik heb alles geprobeerd: noem een dieet en ik ken het. De ene keer was ik succesvoller dan de andere, maar nooit had ik blijvend resultaat. Daarnaast associeerde ik bepaalde emoties sterk met eten. Ik at als ik blij was, maar ook als ik verdrietig was of moe. Zo werd eten een belangrijk deel van mijn leven. Zodra het maar even minder goed ging, viel ik weer terug in mijn oude eetpatroon. In 2015 was ik op mijn zwaarst. Ik wilde veranderen: er anders uitzien en vooral grip krijgen op mijn eetgedrag. Ik was enorm gemotiveerd, wilde zo snel mogelijk beginnen aan mijn afslankproces en appte direct met Jorieke. De afspraak was snel gepland en ik ben de strijd aan gegaan met de kilo’s. Jorieke wist mij met haar 1 op 1 begeleiding te motiveren op moeilijke momenten, want het afslanken vergde wel wat van mijn doorzettingsvermogen en motivatie. Inmiddels ben ik ruim 20 kilo lichter, een aantal kledingmaten slanker en weet ik mijn gewicht goed te behouden. De knop is om. Ik ga naast het wandelen ook sporten, omdat ik het leuk ben gaan vinden. Ik heb meer energie en voel me top. Dat gun ik jou ook! Samen zorgen we ervoor dat ook jij straks weer lekker in je vel zit! Toegegeven: soms heb ik wel eens een snack-attack. En ook ik houd me tijdens de feestdagen niet altijd in. Maar ik zou er niet aan moeten denken om weer terug te vallen naar mijn oude eet- en leefpatroon. Wees bewust waarom je eet. Zoek dat beetje doorzettingsvermogen en alles is haalbaar.

Tegenwoordig zijn we allemaal heel erg druk. Met het werk, ons gezin en vergeet niet ons sociale leven. Zo druk, dat je soms jezelf gewoonweg vergeet. Met als gevolg een heel onregelmatig leven met veelal een ongezond eetpatroon. Dit leidt helaas vaak tot overgewicht. Maar hier kun je aan werken …

Maak weloverwogen beslissingen en sta achter je beslissing. Vanaf nu is het jouw tijd om te schitteren. Laat je niet leven, kies je leven!

Ben je nieuwsgierig geworden en ben je er klaar voor om samen de volgende stap te zetten?

Ik hoop je snel te zien in onze praktijk!

 

Lieve groet,

Eveline

 © BeautyShape 2015 - 2020
Review achterlaten