The 1:1 Diet met Dorien

Dorien Gortemaker


Hallo allemaal, mijn naam is Dorien Gortemaker. Ik ben 32 jaar en woonachtig in Oldenzaal. In 2016 ben ik getrouwd en is onze eerste zoon Ties geboren. In 2018 is onze tweede zoon Noud geboren... 2 vrolijke ventjes!

Van jongs af aan heeft een schommelend gewicht deel uitgemaakt van mijn leven, ik heb verschillende methoden geprobeerd om af te slanken. 
Uiteindelijk ben ik bij Jorieke terecht gekomen. Zij heeft mij erg enthousiast gemaakt over het Cambridge Weight Plan, ik ben dan ook direct de dag er na gestart met het 500 programma en daar super mee afgevallen!

Jorieke vertelde mij in 2015 dat zij en Jolien een nieuwe consulent voor in hun praktijk zochten, dat leek mij een hele leuke nieuwe stap. Vol enthousiasme ben ik direct de opleiding gaan volgen en in 2016 heb ik mijn certificaten behaald om als onafhankelijk Cambridge consulente aan de slag te kunnen gaan.

Ik vind het een leuke uitdaging om samen met jou aan de slag te gaan en samen naar jouw doel toe te werken (waarbij het heel belangrijk is om een goed opbouwprogramma te volgen om te voorkomen dat je weer in je oude gewoontes terugvalt) zodat jij trots en vol zelfvertrouwen je nieuwe levensstijl vol kunt houden.

 

 © BeautyShape 2015 - 2020
Review achterlaten