Consulenten

Maak kennis met onze consulenten!
En selecteer uw persoonlijke consulente

Wilt u meer informatie over het 1 op 1 dieet of wilt u een afspraak maken?
Selecteer hieronder uw persoonlijke consulente om de werktijden en contactgegevens te bekijken.

Persoonlijke 1 op 1 begeleiding en aandacht

Ieder mens is uniek. Dat houdt in dat een dieet maatwerk is, afhankelijk van iemands persoonlijke wensen en doelen. Vanaf 2010 staat het team Beautyshape erom bekend persoonlijk, zorgvuldig en deskundig advies te geven. Het team bestaat uit verschillende deskundigen van Coaches, therapeuten, personal trainers en gewichtsconsultenten, met ieder haar eigen specialisme. Al onze consulenten zijn gecertificeerd en hebben een gedegen training gevolgd van het 1 op 1 dieet. Zij weten allemaal hoe het is om overgewicht te hebben en zijn zelf succesvol met het 1 op 1 dieet afgeslankt. Ze weten wat je doormaakt en kunnen je met raad en daad bijstaan, zijn vertrouwd met alle valkuilen, de euforie waarmee het behalen van je streefgewicht gepaard gaat en de verandering naar een gezonde en evenwichtige levensstijl.

Je bent vrij om de consulent te kiezen die bij je past. Je hebt contact met haar op afgesproken tijden. Als je een ‘moeilijk’ moment hebt kun je ook altijd contact met haar opnemen. Zo groeit er een vertrouwensband, waarop je altijd kunt terugvallen. Zolang je bezig bent met Het Stappenplan en The 1:1 Diet maaltijden afneemt is de begeleiding door onze consulenten gratis.

Jorieke Elferink

Vanaf mijn 14de was ik altijd al op dieet, ik was een echte jojo. Ik heb een heleboel geprobeerd, slankte af en kwam dan langzaam weer aan. Ik was er helemaal klaar mee. Veranderde mijn levensstijl, volgde een opleiding tot gewichtsconsulente en ging meer sporten en gezonder eten. Maar veel te langzaam ging mijn gewicht naar beneden.

Meer weten over Jorieke?

Dorien Gortemaker

Van jongs af aan heeft een schommelend gewicht deel uitgemaakt van mijn leven, ik heb verschillende methoden geprobeerd om af te slanken. Uiteindelijk ben ik bij Jorieke terecht gekomen. Zij heeft mij erg enthousiast gemaakt over het Cambridge Weight Plan, ik ben dan ook direct de dag er na gestart met het Cambridge programma.

Meer weten over Dorien?

Marieke Wiegink

Nu kan ik mensen gaan helpen met het probleem wat ik vroeger zelf ook had, afvallen en het moeilijkste is, op gewicht blijven. Vanuit mijn ervaring in het opzetten van zorgboerderijen en mijn huidige werkzaamheden als begeleider mag je bij mij rekenen op een flinke dosis enthousiasme en humor.

Meer weten over Marieke?

Marieke Haarhuis

Met mijn ervaring met Cambridge en mijn achtergrond als gezinshulpverlener en vele trainingen op het gebied van  leefstijl, zal ik samen met jou aan de slag gaan. We gaan samen voor een duurzaam resultaat.

Door mijn brede ervaring kijk ik verder dan alleen de voeding en komen we samen tot een gezonde leefstijl en nog mooiere versie van jezelf.

Meer weten over Marieke?

Eveline Arendsen

Tegenwoordig zijn we allemaal heel erg druk. Met het werk, ons gezin en vergeet niet ons sociale leven. Zo druk, dat je soms jezelf gewoonweg vergeet. Met als gevolg een heel onregelmatig leven met veelal een ongezond eetpatroon. Dit leidt helaas vaak tot overgewicht. Maar hier kun je aan werken …

Meer weten over Eveline?

Maike Visser

Ik sta voor je klaar om je te helpen, te coachen en je te motiveren om het vol te houden. Je kunt altijd bij mij terecht voor vragen, tips, advies of gewoon voor een luisterend oor, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Ik help je graag! Ben je er klaar voor om samen met mij de volgende stap te zetten?

Meer weten over Maike?

Hans Visser

Uit eigen ervaring weet ik dat de kracht van The 1:1 Diet zit in de persoonlijke begeleiding, want zonder die begeleiding had ik het nooit volgehouden, en was ik nooit zoveel gewicht kwijtgeraakt. De spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ van iemand die zelf ook het dieet heeft gevolgd, je steunt, motiveert en die je goede tips & adviezen geeft, heb ik als onmisbaar ervaren.

Meer weten over Hans?

 © BeautyShape 2015 - 2020
Review achterlaten