Blog

The 1:1 Diet & het coronavirus

  Door: Jorieke Elferink       25-02-2021       1266    

Diëten tijdens het coronavirus
Op 30 maart 2020 werd er zowel in de lokale als ook de landelijke media aandacht aan besteed:

Hoogleraar en internist Liesbeth van Rossum: ‘Rotterdamse arts raadt streng dieet nu af om virus' (1). Zij waarschuwt voor strenge diëten waarbij een tekort aan vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen kunnen ontstaan.

The 1:1 Diet Stappenplan is veilig!

In al onze stappen van het Stappenplan krijg je voldoende vitamines, mineralen en overige voedingstoffen binnen. Mocht je toch moeite hebben met het volgen van Stap 1 of 2 dan is het uiteraard mogelijk om Stap 4 of hoger te volgen. Doe dit echter altijd in overleg met je consulent.

Coronavirus versus overgewicht

Volgens Diederik Gommers (NVIC) heeft 80% van de patiënten die op de Intensive Care liggen overgewicht (2). Mensen moeten dus wel aan hun gewicht gaan werken, maar op een gezonde manier. Met The 1:1 Diet Stappenplan wordt langzaam, stap voor stap gewerkt aan een gezonde levensstijl en een gezonder gewicht. Een paar kilo afvallen heeft al een positief effect op de gezondheid (3/4).

Ons team werkt gewoon door in deze moeilijke tijd. Jullie kunnen dus gewoon bij ons terecht voor de consulten. Voor degene die het prettig vinden is er nu ook online of telefonische begeleiding (vraag hier meer over bij uw consulent)

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe...

 © BeautyShape 2015 - 2021
Review achterlaten