WAT ANDEREN ZEGGEN

Onze reviews

We besteden aandacht aan alle aspecten van gewichtsbeheersing: Voeding, gedrag en bewegen. Ieder mens is uniek. Dat houdt in dat onze begeleiding maatwerk is, afhankelijk van iemands persoonlijke wensen en doelen. Hieronder leest u dan ook de ervaringen van voorgangers.

Nog geen review achtergelaten? Geef alsnog uw mening!

Review achterlaten

Neelke

Ik weet nog dat ik op intake kwam,op 30 oktober, en hardop twijfelde wanneer ik zou gaan beginnen, want deze week was ik jarig, volgende week mijn man, daarna kwamen de feestdagen in zicht..... Jorieke zei na het aanhoren van mijn uitstelgedrag "zullen we gewoon 1 november starten?". Ontzettend blij dit gedaan te hebben! Afvallen met het stappenplan, de steun en het inzichtelijk maken van mijn eigen patronen en gedrag hebben er voor gezorgd dat ik nu in staat ben mijn gewicht zelf te beheersen

Nathalie Kempers

Wat ben ik blij dat ik vorig jaar de stap heb gezet om bij Jorieke te gaan afvallen. In nog geen jaar tijd -30 kilo en een buikwandcorrectie verder ben ik super trots op mij zelf dat het me gelukt is om de kilo’s eraf te krijgen. DANKJEWEL

Heidi

Ik ben erg blij dat ik op tijd, aan het begin van het 'coronatijdperk', ben gestart met afvallen onder begeleiding van Jorieke. Altijd even enthousiast en inspirerend! Gelukkig ben ik nu veel kilo's kwijt i.p.v. aangekomen! Daarnaast vond ik dit een fijne manier om weer bewust te worden van alles wat je eet. Afvallen en je tegelijk weer een gezond eetpatroon aanwennen, super!!

Mirjam

Het is me nog niet gelukt om mijn doel te halen, maar dat heeft meer te maken met mezelf dan jullie. Want jullie begeleiding is top, vandaar toch even dit berichtje. Want zonder jullie begeleiding was ik, in deze rotsituatie, allang weer terug om mijn oude gewicht (+ 12 kilo) Prettig dat ik ook bij jullie terecht kan om het stabiel te houden… Werk super een stok achter de deur. En ooit komt er een dag dat ik mijn doel ga halen! Groetjes Mirjam

Slankie

Zeker een aanrader! Ben zelf 6 kilo afgeslankt. Het lukte me maar niet om het er zelf af te krijgen. Maar met hulp van mijn consult is het me toch gelukt! Dank je wel! Durf eindelijk weer in bikini op vakantie.

Marja M.

Ben met de kick-start begonnen. Ging lekker snel in het begin, maar ben wel blij dat ik nu weer gewoon kan eten. Blijf wel een maaltijdvervanger gebruiken elke ochtend, want nam voor het programma nooit mijn ontbijt. Merk dat ik hierdoor veel beter op gewicht blijf, want dit herinnert me er elke dag aan dat ik nooit meer 41 kilo zwaarder wil zijn! Prettig vind ik dat ik nu ook elke 2 weken gratis kan wegen. Dit is weer een extra stok achter de deur! Bedankt voor alles!

Mike

Zonder mijn consulent wat het me nooit gelukt om het programma vol te houden. Was in de verkeerde stap gestart, maar ben gelukkig daarna de juiste gaan doen. Stap 5 is echt een aanrader als je net als ik veel sport! Mag best veel eten! Als ik geen consulent had gehad, was ik allang afgehaakt. Een moment om elke week naar toe te gaan werkt echt motiverend. Ook als het even een rotweek was pept het even weer goed op! Bedankt voor de begeleiding!

Sophie M.

Ik wil jullie echt mega bedanken, mijn vriend en ik verwachten in maart een baby! Voor een BMI van onder de 40 moest ik 16 kilo afslanken om te kunnen starten met de IVF behandelingen. En nu al 28 kilo verder is het gelukt! Na mijn zwangerschap kom ik zeker bij jullie terug. Bedankt voor de goede begeleiding!

Henk

Yes!!!!! Het is me gelukt, ik ben 32 kilo afgeslankt! Nu onder controle. Ik blijf nog wel even bij je hoor Jorieke, want ik wil dit gewicht er nooit meer bij op hebben. Ik voel me echt mega fit! Nu met normale voeding gelukkig nog steeds stabiel. Vond het super spannend om op te bouwen zonder producten, maar blijf nog steeds op gewicht. Bedankt, voor dat je me weer vertrouwen hebt gegeven in mijn eigen lichaam. Ik ben gezonder en meer gaan eten dan voorheen! Echt een aanrader!

Emma

Ik had verwacht dat ik met 3 producten moest beginnen, maar niets was minder waar. Heb het met 2 maaltijdvervangers gedaan en kon daarnaast gewoon brood, fruit, vlees/vis groenten, zuivel etc. eten! Het was super goed te combineren met mijn gezin. Dankzij de goede begeleiding van mijn consulent, heb ik mijn doel bereikt! Na een jaar te zijn afgeslankt, ben ik nog steeds op gewicht… vooral dankzij mijn maandelijkse controle. Top dat dit ook bij jullie mogelijk is!

Elvira S.

Ben echt mega blij met het resultaat: - 8 kilo! Zonder de begeleiding van BeautyShape was het me nooit gelukt. Heb de begeleiding ervaren als een echter stok achter de deur. Bedankt! Mocht ik ooit iets aankomen dan kom ik zeker terug...

Maak kennis met één van onze consulenten!
Selecteer uw persoonlijke consulente

Wilt u meer informatie over het 1 op 1 dieet of wilt u een afspraak maken?
Selecteer hieronder uw persoonlijke consulente om de werktijden en contactgegevens te bekijken.

 © BeautyShape 2015 - 2020
Review achterlaten