WAT ANDEREN ZEGGEN

Onze reviews

We besteden aandacht aan alle aspecten van gewichtsbeheersing: Voeding, gedrag en bewegen. Ieder mens is uniek. Dat houdt in dat onze begeleiding maatwerk is, afhankelijk van iemands persoonlijke wensen en doelen. Hieronder leest u dan ook de ervaringen van voorgangers.

Nog geen review achtergelaten? Geef alsnog uw mening!

Review achterlaten

Esmee Oude Mulders

Ik ben gelijk na mijn vakantie begonnen, inmiddels 4 maand later en 14 kilo lichter. Zoo blij mee! Dank je wel Jorieke voor jou begeleiding. Heel fijn dat je 1 x in de week een weeg moment hebt. En dat ik nu weet hoe ik gezond en verantwoord eet zonder aan te komen.

Anja

in enkele weken tijd met lieve en deskundige begeleiding van Maike. op mijn streef gewicht. Ik ben een blij mens. Maike bedankt.

Melissa Alink

Super blij met het dit dieet. Leuke lieve en duidelijke begeleiding. Ben anders gaan leren eten, en met resultaat !!! Goed vol te houden! Bedankt Maike. Zodra mijn lichaam weer wakker geschud moet worden weet ik je te vinden, maar blijf nu nog mooi op gewicht ??

Jessica

Heel erg blij met mijn kilo's eraf en een andere eetgewoonte waardoor ik nu ook op gewicht blijf waar ik me prettig bij voel.Super begeleid door lieve vakkundige consulente Maike

Chantal

Het lukte maar niet om af te vallen, daarom de stap gemaakt naar dit dieet. Fantastisch! Super begeleid door eveline. Voelde me steeds fitter worden. Niet moe, lusteloos en geen honger gevoel. Juist alleen maar energieker en vrolijker. Ik raad het iedereen aan! -12 kilo!

Cathelijn

Ik was al enkele jaren, naar mijn gevoel, net iets te zwaar. Ik had een stok achter de deur nodig. Met Maike en dit dieet kreeg ik dit. Goed dieet, fijne enthousiaste begeleiding en ik ben weer blij met mezelf!!!

Karin Nijkerken

Ik ben vorig jaar Mei begonnen bij Maike, en ze heeft mij geweldig geholpen om vol te houden. En ik ben helemaal blij en happy ! Nogmaals heel erg bedankt.

Annet

Ik ben begeleid door Dorien, heb dit als erg positief ervaren. Ben nu 12kg af gevallen. Voel me energiek en ben blij weer in maatje 40 te kunnen. Ik was bang als je weer wat meer mag eten, weer sterk aan te komen dit was en is niet het geval. Ik kan deze vorm van afvallen aan iedereen aan bevelen....

Ilse

In mei 2020 ben ik voor het laatst bij Jorieke geweest. In totaal ben ik 17 Kilo afgevallen en met een schommeling van ongeveer 1,2 kilo ben ik nu na de feestdagen nog steeds op gewicht! Trots op het resultaat! En ik ben blij dat Jorieke mij nog een keer heeft gesteund, en nu met een blijvend resultaat. Want hoe goed en positief de begeleiding van Jorieke is, je zal het zelf moeten (blijven)doen. Jorieke bedankt!

Maaike Scheffer

Mooie praktijk, makkelijk bereikbaar vanuit Losser. Vakkundig begeleid door Maike. Kon met vragen goed terecht, zowel tijdens de afspraken als thuis d.m.v. contact via Whatsapp. En mooi met ruim 5kg minder het nieuwe jaar in.

Esther

Wat ben ik blij dat ik deze stap na lang wikken en wegen heb gezet. Dankzij Beauty Shake kon ik op een gezonde en verantwoord afvallen. Jorieke, ik ben ontzettend blij dat jij me op een opbeurende, eerlijke en soms doortastende manier altijd op het “rechte” pad hebt gehouden. Jij hebt me laten inzien dat niet alles tegelijk kan . Mijn dank is groot!

hellen fahner

Wat ik niet voor mogelijk zag is toch gelukt!!. Ondanks medicatie en zonder schildklier is het mij toch gelukt om bij coach Hans 13 kilo af te vallen in nog geen 3 maanden.:-) na vele dieten geprobeerd te hebben is dit dieet mijn super dieet, afvallen met goede voeding en ook gewoon eten. Het is heerlijk , vult goed ,gezond en betaalbaar. De praktijk ziet er geweldig uit, mooi en gezellig. Samen met de tips en begeleiding van super Hans het fase traject doorlopen en mijn doel behaald :-)

Elke

Ben al jaren aan het worstelen met medicijnen en gewicht en was ervan overtuigd dat het afvallen mij niet meer zou lukken. Wat ik ook probeerde, er gingen hooguit een aantal pondjes vanaf. Totdat ik bij Jorieke kwam. binnen een half jaar zelfs onder mijn streefgewicht gekomen! Zo blij!! En daarnaast voor het eerst een goed onderbouwd verhaal gekregen hoe voeding reageert op je lichaam. Ben heel erg blij met het resultaat, de nieuwe inzichten, ander eetpatroon en de begeleiding die ik heb gehad.

Nicole

In 2018 kwam ik bij Dorien terecht omdat ik graag nog wat meer wilde afvallen en ik mijn gewoontes wilde resetten. Dorien is een fantastische lieve en meelevende consulente die vol zit met tips en tricks maar er ook voor zorgt dat je gemotiveerd blijft! Mijn gewicht is stabiel omdat ik om de 2/3 weken nog altijd langs ga voor een weeg moment. Dit is voor mij een stok achter de deur en een mooie gelegenheid om even weer de puntjes op de I te zetten.

Natalie

Mijn ervaring met Beautyshape en mijn betrokken en lieve consulente Maike is heel erg positief. Binnen 3 maanden mijn gewenste gewicht (-8 kilo) bereikt. Wat ik alleen niet voor elkaar kreeg lukte nu wel. Had echt even de welbekende "stok achter de deur" nodig. Doordat je iedere week een afspraak/weegmoment hebt en op een goede manier begeleidt wordt blijf je gemotiveerd en lukt het gewoon! Vond de shakes en repen ook lekker by the way! Een aanrader dus! Liefs Natalie

Claudia Hazewinkel

Nooit gedacht dat ik zo makkelijk dit dieet zou kunnen volhouden mede door de enthousiaste en motiverende begeleiding van Jorieke. Fijn dat je in samenspraak je "route" volgt. Dit is het eerste dieet voor mij dat goed werkt! Jorieke bedankt voor je begeleiding. (Fotografisch moet er nog wat aan gebeuren ;-), begin en eind foto!

M. Bijen

Wat een fantastische, laagdrempelige adviezen en begeleiding. Om zo op een gezonde manier af te vallen! Super bedankt Maike, je bent een erg innemende, motiverende consulent! Liefs Monica

Nicole

Ik kijk erg positief terug op mijn afvaltraject bij Beautyshape. Binnen 3 maanden heb ik mijn gewenste gewicht behaald, mede door de goede begeleiding van Eveline. Elke 2 a 3 weken had ik een afspraak en het weegmoment, ze begeleid en motiveert je op de juiste manier en met de juiste informatie. Ik had vooraf verwacht dat het moeilijker zou zijn geweest, maar de producten waren erg lekker (ga ze zelfs nog missen!). Eveline Arendsen, heel erg bedankt.

Neelke

Ik weet nog dat ik op intake kwam,op 30 oktober, en hardop twijfelde wanneer ik zou gaan beginnen, want deze week was ik jarig, volgende week mijn man, daarna kwamen de feestdagen in zicht..... Jorieke zei na het aanhoren van mijn uitstelgedrag "zullen we gewoon 1 november starten?". Ontzettend blij dit gedaan te hebben! Afvallen met het stappenplan, de steun en het inzichtelijk maken van mijn eigen patronen en gedrag hebben er voor gezorgd dat ik nu in staat ben mijn gewicht zelf te beheersen

Nathalie Kempers

Wat ben ik blij dat ik vorig jaar de stap heb gezet om bij Jorieke te gaan afvallen. In nog geen jaar tijd -30 kilo en een buikwandcorrectie verder ben ik super trots op mij zelf dat het me gelukt is om de kilo’s eraf te krijgen. DANKJEWEL

Heidi

Ik ben erg blij dat ik op tijd, aan het begin van het 'coronatijdperk', ben gestart met afvallen onder begeleiding van Jorieke. Altijd even enthousiast en inspirerend! Gelukkig ben ik nu veel kilo's kwijt i.p.v. aangekomen! Daarnaast vond ik dit een fijne manier om weer bewust te worden van alles wat je eet. Afvallen en je tegelijk weer een gezond eetpatroon aanwennen, super!!

Mirjam

Het is me nog niet gelukt om mijn doel te halen, maar dat heeft meer te maken met mezelf dan jullie. Want jullie begeleiding is top, vandaar toch even dit berichtje. Want zonder jullie begeleiding was ik, in deze rotsituatie, allang weer terug om mijn oude gewicht (+ 12 kilo) Prettig dat ik ook bij jullie terecht kan om het stabiel te houden… Werk super een stok achter de deur. En ooit komt er een dag dat ik mijn doel ga halen! Groetjes Mirjam

Slankie

Zeker een aanrader! Ben zelf 6 kilo afgeslankt. Het lukte me maar niet om het er zelf af te krijgen. Maar met hulp van mijn consult is het me toch gelukt! Dank je wel! Durf eindelijk weer in bikini op vakantie.

Marja M.

Ben met de kick-start begonnen. Ging lekker snel in het begin, maar ben wel blij dat ik nu weer gewoon kan eten. Blijf wel een maaltijdvervanger gebruiken elke ochtend, want nam voor het programma nooit mijn ontbijt. Merk dat ik hierdoor veel beter op gewicht blijf, want dit herinnert me er elke dag aan dat ik nooit meer 41 kilo zwaarder wil zijn! Prettig vind ik dat ik nu ook elke 2 weken gratis kan wegen. Dit is weer een extra stok achter de deur! Bedankt voor alles!

Mike

Zonder mijn consulent wat het me nooit gelukt om het programma vol te houden. Was in de verkeerde stap gestart, maar ben gelukkig daarna de juiste gaan doen. Stap 5 is echt een aanrader als je net als ik veel sport! Mag best veel eten! Als ik geen consulent had gehad, was ik allang afgehaakt. Een moment om elke week naar toe te gaan werkt echt motiverend. Ook als het even een rotweek was pept het even weer goed op! Bedankt voor de begeleiding!

Sophie M.

Ik wil jullie echt mega bedanken, mijn vriend en ik verwachten in maart een baby! Voor een BMI van onder de 40 moest ik 16 kilo afslanken om te kunnen starten met de IVF behandelingen. En nu al 28 kilo verder is het gelukt! Na mijn zwangerschap kom ik zeker bij jullie terug. Bedankt voor de goede begeleiding!

Henk

Yes!!!!! Het is me gelukt, ik ben 32 kilo afgeslankt! Nu onder controle. Ik blijf nog wel even bij je hoor Jorieke, want ik wil dit gewicht er nooit meer bij op hebben. Ik voel me echt mega fit! Nu met normale voeding gelukkig nog steeds stabiel. Vond het super spannend om op te bouwen zonder producten, maar blijf nog steeds op gewicht. Bedankt, voor dat je me weer vertrouwen hebt gegeven in mijn eigen lichaam. Ik ben gezonder en meer gaan eten dan voorheen! Echt een aanrader!

Emma

Ik had verwacht dat ik met 3 producten moest beginnen, maar niets was minder waar. Heb het met 2 maaltijdvervangers gedaan en kon daarnaast gewoon brood, fruit, vlees/vis groenten, zuivel etc. eten! Het was super goed te combineren met mijn gezin. Dankzij de goede begeleiding van mijn consulent, heb ik mijn doel bereikt! Na een jaar te zijn afgeslankt, ben ik nog steeds op gewicht… vooral dankzij mijn maandelijkse controle. Top dat dit ook bij jullie mogelijk is!

Elvira S.

Ben echt mega blij met het resultaat: - 8 kilo! Zonder de begeleiding van BeautyShape was het me nooit gelukt. Heb de begeleiding ervaren als een echter stok achter de deur. Bedankt! Mocht ik ooit iets aankomen dan kom ik zeker terug...

Maak kennis met één van onze consulenten. Selecteer uw persoonlijke consulente

Wilt u meer informatie over het 1 op 1 dieet of wilt u een afspraak maken? Selecteer uw persoonlijke consulente om de werktijden en contactgegevens te bekijken.

Review achterlaten